CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Baca Yer

Salam to all,
Ibu nak minta tolong sangat2, sesiapa yang nak place order kat form ni pikir 2,3 kali...Make sure YOU'RE SERIOUS BUYER..macam yg ibu tulis kat blog ni..kalau saja2 nak tanya just email or sms ibu. Bila ibu dah process/email your order tiba2 senyap je..Kalau tak jadi pun please please please inform me back..Sometimes ada lain customer yg nak item yg sama, so ibu dah jadi dalam dilema. Ibu ni bukan ambik stok yg banyak. So korang pk la berkali-kali before place order ya. If this happen again, ibu mohon maaf kalau ibu terpaksa cancel your order without inform your 1st..
Tolong erkkk...

For All My Customers

I Like all This Songs Very Very Much

Sunday, April 3, 2011

new products ~ FELT Headband~

Roses Headband
acryclic felt
RM5
Status: SOLD but can re-make


RM5/pc


RM5/pcsBaby Headband
material: Elastic lace with felt flower
RM7/pc (actual you can request the felt color)
elastic lace: available in white/black color.

No comments:

Post a Comment