CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Baca Yer

Salam to all,
Ibu nak minta tolong sangat2, sesiapa yang nak place order kat form ni pikir 2,3 kali...Make sure YOU'RE SERIOUS BUYER..macam yg ibu tulis kat blog ni..kalau saja2 nak tanya just email or sms ibu. Bila ibu dah process/email your order tiba2 senyap je..Kalau tak jadi pun please please please inform me back..Sometimes ada lain customer yg nak item yg sama, so ibu dah jadi dalam dilema. Ibu ni bukan ambik stok yg banyak. So korang pk la berkali-kali before place order ya. If this happen again, ibu mohon maaf kalau ibu terpaksa cancel your order without inform your 1st..
Tolong erkkk...

For All My Customers

I Like all This Songs Very Very Much

Sunday, May 30, 2010

Leg Warmer

Ready Stock


Code: B

Code: C

Code:D


sale:RM7/pair

Saturday, May 22, 2010

~Ready Stock~

All items status ~READY STOCK~

Baby Knee Protector

info:

Baby Knee Protector were designed for the ultimate protection for babies learning to crawl and walk and have been proven to prevent injuries like bruises, cuts and scraped knees.

Our Price:
RM6
Code:
A-2pair available
B-sold out
C-1 pair only
D-2pair available


Smart Baby Sock
0-12m
Our Price:
RM5/pc

Code:
A-1pair available, 1 sold
B-1pair available, 1 sold
C-2pair available
D-1pair available, 1 sold
E-1pair available, 1 sold


**To mummies..For the Baby Gap Pyjama recommended to take ONE size bigger, cos GAP Pyjama have the small cutting**


Baby Gap Pyjama Penguin
Our Price:
RM26/pc

Size Available
12-18m~available
18-24~sold out

2y~available
3y~sold out
4y~available
5y~available


Baby Gap Pyjama Fire Camp
Our Price:
RM26/pc

Size Available
12-18m~danish ambik
2y~available
3y~available
4y~available
5y~sold

Sunday, May 2, 2010

combimimi baby socks ~ READY STOCK~

Cantik2 kan socks ni..just imagine kalo pakai kan kat ur lilttle...mesti cute miut...socks ni dah ada ditangan kita...hurry!! place your order now...

untuk baby gurl..
size 13-15 (1-3yrs)
pink color
sold out!!

black color
3 set available

special price:
RM14/set (1 set consist 2pair)


baby boy or gurl

size: 9-12cm (6-12month)

A~sold out
B~ 1pc available (reserved by sharin)

C~1pc available
E~ 1pc available
F~1pc available
G~1pc available

best price: RM7/pair

both socks ni ada:
anti slip kat bawah tapak nya

so..jgn risau kalo bb anda nak "shuffle" sekali pun pasti dia tak terjatuh...hahahaha

dan yang best nya sock ni CUTE sekali..