CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Baca Yer

Salam to all,
Ibu nak minta tolong sangat2, sesiapa yang nak place order kat form ni pikir 2,3 kali...Make sure YOU'RE SERIOUS BUYER..macam yg ibu tulis kat blog ni..kalau saja2 nak tanya just email or sms ibu. Bila ibu dah process/email your order tiba2 senyap je..Kalau tak jadi pun please please please inform me back..Sometimes ada lain customer yg nak item yg sama, so ibu dah jadi dalam dilema. Ibu ni bukan ambik stok yg banyak. So korang pk la berkali-kali before place order ya. If this happen again, ibu mohon maaf kalau ibu terpaksa cancel your order without inform your 1st..
Tolong erkkk...

For All My Customers

I Like all This Songs Very Very Much

Friday, October 1, 2010

New Busha

Ready Stock

Size : 80 (6-12m), 90 (12-18m), 95 (18-24m)

N1 : 80, 90, 95
N2 : 80, 90sold, 95
N3 : 80, 90, 95
N4 : 80, 90, 95
N5 : 80, 90, 95
N6 : 80, 90, 95sold

RM11/pc
on sale: RM8/pc
3 pcs above only RM7/pc

No comments:

Post a Comment